Sleutel bij Brabant Lease

Zakelijke shortlease voor zzp’ers

16 oktober 2020

Zakelijke shortlease kan heel aantrekkelijk zijn als je een auto nodig hebt voor een kortere periode. Jouw auto naar wens is binnen 24u geleverd, je hebt een korte opzegtermijn en je kunt jouw shortleasecontract dagelijks opzeggen. Zakelijke shortlease is daarom ideaal voor beginnende ondernemers en zzp’ers. Lees hier waarom.

  1. Zakelijke shortlease is voordelig

Als je net voor jezelf begonnen bent, kun je natuurlijk een auto kopen. Maar dit vereist een startkapitaal wat je kunt investeren in een betrouwbare auto. En als beginnende ondernemer weet je nog niet goed hoe het zal lopen met je onderneming. Het kan dus een risico zijn om in een keer een groot bedrag uit te geven. In dat geval biedt shortlease uitkomst.

Voor een shortlease contract heb je geen startkapitaal nodig omdat je een vast bedrag betaalt per maand. Misschien is jouw werk seizoensgebonden, of werk je op projectbasis de ene keer verder en de andere keer dichter bij huis. Dan zou het zomaar kunnen zijn dat je na 3 maanden jouw leaseauto niet meer nodig hebt. Geen probleem. Bij Brabant Lease kun je jouw leasecontract namelijk dagelijks opzeggen zonder extra kosten.

  1. Zakelijke shortlease is flexibel

Als zzp’er heb je veel vrijheid en flexibiliteit in hoe je jouw werkzaamheden en werktijden indeelt. Misschien werk je de ene keer een periode op locatie ergens in het land en de andere keer een periode vanuit thuis. Dan is het wel zo fijn als jouw mobiliteit net zo flexibel is als jij!

Brabant Lease schikt zich naar jouw mobiliteitsbehoeften. Daarom kun je bij ons al een auto shortleasen vanaf 1 maand. Hierna heb je dagelijks de mogelijkheid om je leasecontract op te zeggen. Bovendien leveren wij jouw auto binnen 24u op locatie. We hebben een uitgebreid aanbod aan betrouwbare shortlease merken zoals BMW, Citroën, Hyundai, Kia, Peugeot, Mazda en Volvo. Geniet van de vrijheid en flexibiliteit van zakelijke shortlease voor zzp’ers!