Ondernemer in Bergen op Zoom? Kies voor shortlease!

Shortlease Bergen op Zoom

Bij Brabant Lease bieden wij in onder andere Bergen op Zoom personen- en bedrijfsauto’s aan met flexibele leasecontracten. Of je nu op zoek bent naar een comfortabele auto of een handige stadsauto, bij Brabant Lease hebben we voor iedereen een op maat gemaakte oplossing. Je hebt de mogelijkheid om te leasen vanaf 1 maand, een levering te ontvangen binnen 24 uur, flexibele contracten af te sluiten, en nog veel meer.

1000,- pm *

Citroën C4 Grand Spacetourer

Brandstof: Benzine Bijtellingspercentage: 22

bekijk auto
Mitsubishi Spacestar Leasen
480,- pm *

Mitsubishi Spacestar

Brandstof: Benzine Bijtellingspercentage: 22

bekijk auto
875,- pm *

Volkswagen Golf

Brandstof: Benzine Bijtellingspercentage: 22

bekijk auto
Bekijk aanbod

Autoverhuur bergen op Zoom

Woon jij in Bergen op Zoom en ben jij op zoek naar je ideale huurauto? Dan ben je bij Brabant Lease aan het juiste adres. We hebben een ruim aanbod aan personen- en bedrijfsauto’s voor zakelijke lease en shortlease. Ons kantoor in Ossendrecht ligt op een steenworp afstand en is makkelijk te bereiken. 

Auto huren Bergen op Zoom

Als het nu gaat om een auto huren voor je werk, of een persoonlijke auto voor je privéleven, een auto huren biedt talloze voordelen. Zo hoef je niet zelf een auto te kopen, maar maak je gebruik van de auto voor een vast bedrag per dag, maand of een andere afgesproken periode. Je krijgt voor dit bedrag de zekerheid van zorgeloos rijden, want bij de maandelijkse huurkosten zijn wegenbelasting, verzekering, eventuele pechhulp en onderhoud inbegrepen. Hier komen alleen nog brandstofkosten aan die je zelf betaalt.

Autoverhuurbedrijf Bergen op Zoom

Brabant Lease is een autoverhuurbedrijf in Ossendrecht , hier kun je kiezen uit een ruim aanbod van personen en bedrijfsauto’s met een zakelijke lease en shortlease. We zitten maar 16,8 km van Bergen op Zoom! Je kunt hier auto’s huren, maar ook kun je gebruik maken van onze zakelijke lease contracten en shortlease contracten.  Je kunt bijvoorbeeld al een auto leasen vanaf 1 maand. Ook kun je voor een langer contract gaan van bijvoorbeeld 24 maanden. Brabant Lease voorziet particulieren en bedrijven van flexibele contracten.

Goedkoop auto huren Bergen op Zoom

Bij Brabant lease bieden wij wagens aan binnen een ruime prijsklasse voor zowel grote als kleine ondernemingen of zzp’ers. Ook met een klein budget zijn er genoeg auto’s die binnen aan deze behoeften voldoen. Wij bieden onze klanten auto’s aan die een geweldig comfort bieden voor een goede prijs. Profiteer vandaag nog van onze diensten en neem contact op met onze experts!