Flexibel leasen: kies voor shortlease

Shortlease 1 maand

Shortlease bij Brabant Lease. Kort, voordelig en flexibel. Dat is waar het om draait. Met shortlease kun je een contract binnen no-time opzeggen. Shortlease past bij iedere mobiliteitsbehoefte en bij elke verandering. Shortlease is erg populair bij bedrijven met nieuwe medewerkers of seizoensgebonden werk.

Citroen C3 Leasen
640,- pm *

Citroën C3

Brandstof: Benzine Bijtellingspercentage: 22

bekijk auto
785,- pm *

Mazda CX-3

Brandstof: Benzine Bijtellingspercentage: 22

bekijk auto
785,- pm *

Mazda 3

Brandstof: Benzine Bijtellingspercentage: 22

bekijk auto
875,- pm *

Volkswagen Golf

Brandstof: Benzine Bijtellingspercentage: 22

bekijk auto
Bekijk aanbod

Tijdelijk leasen

Tijdelijk leasen, ook wel bekend als shortlease, biedt ondernemers de mogelijkheid om voor een beperkte periode gebruik te maken van een leaseauto met korte opzegtermijnen. Bij Brabant Lease is deze vorm van leasen erg populair. We hebben een ruim aanbod aan shortlease binnen ons bedrijf. Deze flexibele vorm van leasen is erg populair en groeit steeds meer en meer. 

Flexibel lease contract

Tijdelijk leasen is uitermate geschikt voor situaties waarin flexibiliteit essentieel is. Ondernemers kunnen snel inspelen op veranderende behoeften. Denk bijvoorbeeld aan seizoensgebonden drukte of tijdelijke projecten. In tegenstelling tot traditionele leasecontracten met langere looptijden, bieden wij met shortlease kortlopende overeenkomsten. Zo zit je niet vast aan langdurige contracten, met shortlease kun je ook voor enkele maanden leasen bij Brabant Lease. 

Flexibel zakelijk leasen

Flexibel zakelijk leasen bij Brabant Lease betekent dat ondernemers de mogelijkheid hebben om op een aanpasbare en responsieve manier gebruik te maken van leasevoertuigen, zonder langdurige verbintenissen. De Citroën C3, Mazda 3, en Volkswagen Golf zijn modellen die wij onder andere aanbieden bij Brabant Lease. Terug naar zakelijk leasen. Deze vorm van leasing biedt de flexibiliteit om snel in te spelen op veranderende zakelijke behoeften, waarbij de gebruikers kortlopende leaseovereenkomsten kunnen aangaan, voertuigen snel kunnen toevoegen of verwijderen en kunnen profiteren van aanpasbare leasevoorwaarden. Bedrijven zijn in staat om zich aan te passen aan seizoensgebonden vraag, tijdelijke projecten of groei en tegelijkertijd de financiële en operationele flexibiliteit te behouden. Brabant Lease is dé partner voor ieder bedrijf in Zeeland, Brabant en de rest van Nederland.