De shortlease dealer van Roosendaal en omgeving

Shortlease Roosendaal

In Roosendaal biedt Brabant Lease een uitgebreid assortiment personen- en bedrijfsauto’s aan, voorzien van flexibele leaseovereenkomsten. Voor elk soort behoefte heeft Brabant-Lease altijd een op maat gemaakte oplossing. De mogelijkheden zijn divers, waaronder leaseperiodes vanaf 1 maand, snelle leveringen, flexibele contractopties en meer. 

1000,- pm *

Citroën C4 Grand Spacetourer

Brandstof: Benzine Bijtellingspercentage: 22

bekijk auto
Citroen C1 Leasen
480,- pm *

Citroën C1

Brandstof: Benzine Bijtellingspercentage: 22

bekijk auto
Citroen C3 Leasen
640,- pm *

Citroën C3

Brandstof: Benzine Bijtellingspercentage: 22

bekijk auto
785,- pm *

Mazda CX-3

Brandstof: Benzine Bijtellingspercentage: 22

bekijk auto
Bekijk aanbod

Auto huren Roosendaal

Een auto huren in Roosendaal kan bij Brabant Lease. Met een ruim aanbod aan personen en bedrijfsauto’s is er voor iedereen wel een perfecte keuze. Wil je voor een wat ruimere bedrijfsauto gaan om bijvoorbeeld klanten te bezoeken, of toch een kleine stadsauto zodat je gemakkelijk in het drukke verkeer kunt manoeuvreren? Bij Brabant Lease heb je een uitgebreid wagenpark met verschillende lease mogelijkheden. Of je nu gaat voor een kortlopende of langlopende lease, een groot of klein model. Er is ongetwijfeld een auto die volledig voldoet aan jouw persoonlijke smaak en voorkeuren.

Autoverhuur Roosendaal

Brabant Lease is vlakbij Roosendaal en biedt een breed aanbod aan huur- en leaseauto’s. Naast het huren van auto’s wordt Leasen steeds populairder. Dit komt doordat het leasen van auto’s een stuk voordeliger is voor de meeste bedrijven of werkende mensen. Het biedt een zekerheid en gemakkelijkheid die je bij een gekochte auto niet zal hebben. Je kunt bij Brabant Lease heel makkelijk een lease opzeggen en betaal je maandelijks een vast bedrag met daarbij inclusief alle belastingen en verzekeringen. 

Huurauto Roosendaal

We hebben bij Brabant Lease een breed scala aan modellen. Een echte stadsauto, compact en handig voor het drukke verkeer zoals de Kia Picanto of de Citroën C1. Zoek jij een ruime en comfortabele auto, dan hebben we ook de Ford focus wagon, BMW 320 Touring en de Hyundai Kona Electric Premium 64KWH.

Goedkoop auto huren Roosendaal

Brabant Lease heeft leaseauto’s van €480,- tot  €1600 exclusief btw Brabant Lease biedt een aanbod van personen en bedrijfsauto’s van een ruime prijsklasse. Wanneer je kiest voor een leaseauto met een klein budget, bespaar je hoge maandelijkse kosten. Neem vandaag nog contact op met ons en wij bespreken met jou de mogelijkheden!