Werkwijze Brabant Lease

Werkwijze

LEASE EEN AUTO BIJ BRABANT LEASE

BRABANT LEASE ONTZORGT

Brabant Lease is er voor iedere zakelijke klant die behoefte heeft aan flexibele mobiliteit. Of dat nu voor een maand is of voor een half jaar, wij bieden op maat gemaakte leasecontracten die voldoen aan al jouw wensen. Na een maand kun je jouw contract elke dag opzeggen, zo ben je altijd het meest voordelig uit. Bovendien zorgen wij ervoor dat jouw nieuwe auto binnen 24u wordt geleverd op locatie.

ONZE WERKWIJZE

  • Jij doet een offerteaanvraag op basis van jouw wensen.
  • Wij stellen een vrijblijvende prijsopgave op.
  • Akkoord? Dan checken wij of je kredietwaardig bent middels een bedrijfscontrole en/of persoonscontrole.
  • Als dit allemaal in orde is, wordt de auto binnen 24u naar locatie gebracht.
  • Jij bent weer mobiel en kunt genieten van jouw flexibel leasecontract!

GEVARIEERD AANBOD

Brabant Lease heeft een gevarieerd aanbod aan populaire shortlease merken waaronder BMW, Citroën, Hyundai, Kia, Peugeot, Mazda en Volkswagen. Of je nu vooral een comfortabele auto zoekt of juist een handige stadsauto, er zit altijd wel een passend model tussen ons uitgebreide aanbod. Kies jouw favoriete model op basis van jouw mobiliteitsbehoeften en geniet van de vrijheid die een zakelijke shortlease auto jou biedt!

Shortlease: bijzonder flexibel

Letterlijk betekent dit korte lease, maar dat hoeft natuurlijk niet zo te zijn. Het is een bijzonder flexibele leasevorm die zich uitermate leent voor projecten of opdrachten waar tijdelijk vervoer voor nodig is. Onze shortlease contracten hebben een minimale termijn van 1 maand. Daarna kan je iedere dag het contract opzeggen. Dus ook wanneer je de auto onverwachts ineens niet meer nodig hebt, kan je opzeggen en lopen de kosten niet op. Bijvoorbeeld wanneer je een tijdelijke medewerker aanneemt en deze heeft voor een bepaalde klus wel een auto nodig. In dit geval is het slim om een shortlease auto te regelen. Na het verlopen van de periode,  kan je de auto dagelijks opzeggen. Hiermee loop je geen financieel risico. 

 

Zakelijk shortleasen

Zakelijk leasen, alles is mogelijk bij Brabant Lease. Voor zakelijk leasen is shortlease ideaal. Heb je een project waarvoor je een paar maanden een auto wilt huren? Of heb je het juist even rustig en wil je een paar weken zonder auto? Door de mogelijkheid om dagelijks te kunnen opzeggen, ben jij flexibel en kan jij met uitmuntende service gebruik maken van een auto wanneer jij dat wilt. Ook nieuw aangenomen personeel kan je natuurlijk tijdens de proeftijd een shortlease auto aanbieden, later kan je altijd nog een langlopend leasecontract afsluiten. De minimale termijn is één maand, per dag opzegbaar en er is geen maximum aan verbonden. Loopt het project uit of wordt de opdracht uitgebreid, geen probleem want het personeel kan gewoon doorrijden.