Brabant Lease is jouw partner in zakelijke auto lease

Zakelijk autolease

Jouw bedrijf versterken met leaseauto’s is een grote stap naar  efficiëntie en een groeiend bedrijf. Brabant lease staat garant voor de beste zakelijke lease die de kracht van jouw bedrijf versterkt. Of je nu zzp’er bent, een eenmanszaak of een groot bedrijf hebt, Brabant Lease heeft de auto’s om je bedrijf te runnen. Met een zakelijke lease heb je gemak en zekerheid en rijd je voor een vast bedrag per maand een auto zonder te veel zorgen. De kosten zijn namelijk allemaal inbegrepen bij je maandbedrag exclusief de brandstof. Je hebt hierdoor eigenlijk maar enkele tot bijna geen administratieve kosten, dit is handig want hierdoor hou je meer tijd over voor je eigen business.

Ons wagenpark voor zakelijke lease

Bekijk hier ons aanbod voor zakelijke lease auto's

1115,- pm *

Ford Transit L2H2

Brandstof: Diesel Bijtellingspercentage: 22

bekijk auto
Mitsubishi Spacestar Leasen
480,- pm *

Mitsubishi Spacestar

Brandstof: Benzine Bijtellingspercentage: 22

bekijk auto
BMW 330 Touring Leasen
1600,- pm *

BMW 330 touring

Brandstof: Benzine Bijtellingspercentage: 22

bekijk auto
Ford Focus Wagon Leasen
865,- pm *

Ford Focus Wagon

Brandstof : Benzine Bijtellingspercentage: 22

bekijk auto
Bekijk aanbod

Lease auto van de zaak

Een auto van de zaak is erg handig. Steeds meer bedrijven kiezen ervoor om werknemers een auto van de zaak te geven. Bij Brabant Lease maken we dit mogelijk. We beschikken over een groot wagenpark met genoeg personen- en bedrijfsauto’s. Ook is er natuurlijk de keuze voor zakelijke lease of shortlease. Een auto van de zaak is natuurlijk ideaal, als bedrijf zijnde maar ook als werknemer. Ben je ondernemer en heb je een wat kleiner budget voor bezuiniging, trek aan de bel en wij zullen jou helpen met het zoeken van de leaseauto die het beste bij jouw budget, bedrijf en behoeftes past. 

Bedrijfsauto leasen zakelijk

Professionele uitstraling is belangrijk voor een onderneming. Als je een representatieve auto hebt draagt dit dus bij aan de uitstraling die je wilt laten zien. Door middel van onze shortlease kun je regelmatig ‘upgraden’ naar nieuwere modellen door de eenvoudige opzegtermijn van een shortlease. Heb je snel leaseauto’s nodig voor je werknemers? Met onze snelle levering heb je binnen no-time sleutels in handen van de  zakelijke auto. 

Auto leasen eenmanszaak

Ervaar financiële flexibiliteit tijdens het leasen voor je eenmanszaak. Het is cruciaal om kosten te besparen wanneer je een eenmanszaak hebt, daarom is het leasen van een auto bij Brabant Lease de beste keuze. Bespaar kosten en maak de juiste beslissing door middel van onze expertise. Neem vandaag nog contact op met ons!