Sleutel bij Brabant Lease

Shortlease: wat is het en waarom zou je hiervoor kiezen?

06 maart 2024

Wat is Shortlease?

Shortlease is een flexibele vorm van leasen, ideaal voor ondernemers die geen langlopende leasecontracten willen aangaan. Bij shortlease kun je een leaseauto huren voor een kortere periode, meestal vanaf één maand tot maximaal twee jaar. Het is als het ware een combinatie van huren en leasen, waardoor je de vrijheid hebt om te kiezen wat het beste bij jouw bedrijfsbehoeften past.

Waarom zou je voor shortlease kiezen?

Flexibiliteit ten top

Shortlease biedt jou als ondernemer de ultieme flexibiliteit. Of je nu een tijdelijk project hebt, een werknemer wilt voorzien van een zakelijke auto voor een proefperiode, of gewoon niet vast wilt zitten aan een lang contract, shortlease past zich aan aan jouw behoeften. Geen lange termijn verplichtingen, maar wel altijd de mobiliteit die je nodig hebt.

Geen grote investeringen

Een ander groot voordeel van shortlease is dat je geen grote investeringen hoeft te doen. Bij traditionele leasingcontracten kunnen hoge initiële kosten komen kijken, maar bij shortlease betaal je gewoon een maandelijks bedrag zonder dat je je druk hoeft te maken over de aanschaf van de auto.

Inclusief services

Bij Brabant Lease zorgen we ervoor dat jouw shortlease ervaring zo zorgeloos mogelijk is. Onze shortlease pakketten zijn inclusief services zoals onderhoud, reparaties, verzekeringen en pechhulp. Zo kun jij je volledig concentreren op je onderneming, terwijl wij de rest regelen.

Probeer voordat je beslist

Heb je altijd al willen weten hoe het is om in een elektrische auto te rijden? Of twijfel je tussen twee automodellen? Met shortlease kun je verschillende auto’s uitproberen voordat je een definitieve keuze maakt. Zo weet je zeker dat je de juiste auto kiest die bij jouw bedrijf en rijstijl past.

Shortlease is de perfecte oplossing voor ondernemers die flexibiliteit, gemak en geen grote investeringen willen. Het biedt je de mobiliteit die je nodig hebt zonder langlopende verplichtingen. Of je nu tijdelijke projecten hebt of gewoon wat extra flexibiliteit nodig hebt, shortlease is de sleutel tot zakelijke mobiliteit zonder zorgen. Bij Brabant Lease staan we klaar om je te helpen bij het kiezen van de juiste shortlease optie die naadloos aansluit bij jouw onderneming. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de vrijheid van shortlease!