Sleutel bij Brabant Lease

Alles over zakelijke shortlease

16 oktober 2020

Misschien ben je op een zoek naar een auto voor zakelijk gebruik, maar wil je niet direct voor een langere periode van bijvoorbeeld 4 jaar aan een auto vastzitten. Wat zijn dan je opties? Je kunt een auto huren of je kunt kiezen voor shortlease. Shortlease betekent simpelweg dat je een leaseovereenkomst aangaat voor een kortere periode. Bij Brabant Lease kun je al een auto shortleasen vanaf 1 maand.  

 

Voor wie is zakelijke shortlease geschikt?
Zakelijke shortlease is geschikt voor iedereen die op zoek is naar een leaseauto voor een tijdelijke periode. Denk aan medewerkers met een tijdelijk dienstverband of mensen die werken op projectbasis. Maar ook voor startende ondernemers kan een shortleasecontract uitkomst bieden. Je ervaart namelijk alle voordelen van full operational lease en kunt tegelijkertijd je leasecontract op ieder moment opzeggen.

Wat zijn de voordelen van zakelijke shortlease?

Shortlease bij Brabant Lease
Twijfel je nog of zakelijke shortlease iets voor jou is? Of hoor je graag meer over de mogelijkheden die Brabant Lease biedt? Neem gerust contact met ons op, dan gaan we samen op zoek naar een oplossing op maat!